woensdag 21 oktober 2009

Klassieke Schepenbeurs Enkhuizen

Beurs Klassieke Schepen weer in enkhuizen
Van Monument tot Spirit of Tradition
De dertiende internationale Beurs Klassieke Schepen is op 6,7 en 8 november 2009 in Enkhuizen. De enige beurs in Europa voor het bouwen, beheren, onderhouden en conserveren van klassieke en traditionele schepen. De beurs is drie dagen lang HET ontmoetingspunt voor de professionele en pleziervaart; voor vakkundige eigenaren en toegewijde liefhebbers van traditionele vaartuigen en scheepsambachten.
Ontwerpers, (casco)bouwers, scheepstimmerlieden, tuigers en toeleveranciers geven er informatie over materialen en producten. Behoudsverenigingen, klassenorganisaties, charteraars, verzekeringsmaatschappijen en makelaars bieden hun diensten aan. Vaklieden en andere experts vertellen, demonstreren en discussiƫren over hun werk.Meer dan honderd schepen zijn te zien en te koop op de beurs en in de haven.
thema 2009: klassieke schepen naar de toekomst!Speciaal aandacht voor opleidingen, kennisoverdracht, organisaties, varen en ambachten voor en door jongeren.
Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november 2009Dagelijks van 10:00 - 18:00 uur Beurs naast NS-station EnkhuizenParkeren en veerboot gratis, volg de borden Toegangsprijs 10 euroToegangsprijs speciaal dit jaar voor jongeren tot 23 jaar 3,50 euro
De Beurs met schepen van 1746 tot heden!

Wij zijn er met onze stand met Biopin Bootolie en Lak! Drie dagen genieten van alle klassieke boten en alles wat erom heen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten